Monday, October 21, 2013

Tukar lagi Wire USB Cable Handphone

Wire ini Made In China
Ingat lagi entry ini....aku ada beli wire USB cabler handphone yang baru pink kaler lagi...tapi pakai tak sampai seminggu...hampeh...problem pulak.....
akibatnya handphone out tak boleh charge.  So aku pergi kedai yang sama gak, then dapat tukar yang baru kaler putih macam pic kat atas tu....
Adakah pattern wire ini memang problem....? mudah rosak...? Sapa kat sini ada pakai wire nipis macam pic ni ...sila angkat tangan komen sikit....hihi......

MP : Mood happy dapat wire baru....aku guna blackberry 9810.....