Monday, November 11, 2013

Bila Virus Melanda


Gambar danbo kata mutiara bijak
source from google

Pergghh...pagi nie baru nak update kat wall blog, sabtu petang hari tu my PC pergi hantar klinik sebab sakit.  Di dalamnya banyak virus malware dan sakit tulang belakang yang my PC hadapi. Setelah diubati dan performance maintenance, my PC lega sikit tapi nak kena format balik.  Tension dibuatnya tu yang aku luahkan di sini.

Masalahnya kalau nak format maka terhapus ler Window XP dan lesennya perlu dibeli dalam anggaran RM 300 ++.....  So hanya buat performance maintenance jer.  Dah hujung-hujung tahun ini banyak masalah kewangan melanda, so gunakanlah apa yang ada.

MP :  Dah nak start blogwalking hari ini....chaiyok...chaiyok.....